Rólunk

Szolgáltató adatai:

Cégnév vagy egyéni vállalkozó neve: Flash Kutyapékség Kft.
Szolgáltató székhelye, telephelye ill lakcím: 1094 Budapest Ferenc tér 11. V. ajtó
Cégjegyzékszám v egyéni vállalkozói igazolvány száma: Cg. 01-09-346383
Elérhetőség: info@flashkutyapekseg.hu
Szolgáltató egyéb elérhetősége: +36 70 328 0870
Adószám: 27043246-2-43
Cégbíróság vagy nyilvántartásba vevő hatóság megnevezése:ÉLELMISZELÁNC-BIZTONSÁGI ÉS ÁLLATEGÉSZSÉGÜGYI IGAZGATÓSÁGA
Hatósági nyilvántartási szám: HU 20 1 00025
Engedélyszám: 13-ÁMT-118 (P)
Bankszámlaszám: 11718000-22393443-00000000

A tárhely-szolgáltató neve: ShopRenter.hu Kft.
A tárhely-szolgáltató címe: 4028 Debrecen, Kassai út 129. III/304.
A tárhely-szolgáltató e-mail címe: info@shoprenter.hu
A tárhely-szolgáltató weboldala: www.shoprenter.hu

 

Üdv minden kutyaimádónak!

Még 2014-ben, Édesanyámmal együtt a kutyák iránti szeretetéből vágtunk bele a kutyapékségbe. Fontos volt a számunkra, hogy olyan jutalomfalatot kapjanak a kutyáink, amibe tudjuk, hogy milyen alapanyagok kerülnek. Kezdetben a saját kutyáinkon kísérleteztünk, végül a kutyafuttatóba vittük kipróbálásra, ahol végül már sütislánynak hívtak. Órási sikere volt! Így hát döntöttünk és belevágtunk.

Azóta a webáruházból lett egy üzletünk és egy nagyobb műhelyünk, valamint a csapatunk is bővült. Bár Édesanyám már csak a háttérben segít, ugyan olyan fontos mozgató rúgója a pékségnek, mint bárki más. Valamint férjem is rengeteget segít, legyen szó ötletelésről, sütésről vagy termékfotózásról.

 

Minden süteményt kézzel készítünk, a hozzávalókat odafigyeléssel válogatjuk össze, és sok-sok szeretetet adunk még bele. Ezért termékeink egészségesek, finomak és a szemnek is tetszetősek. Tartósítószert, mesterséges adalékanyagokat, sót és cukrot nem tartalmaznak, hogy teljes mértékben megfeleljenek a kutyák egészséges, kiegészítő táplálására. Nincs ködösítés nálunk az összetevőket tekintve, a bacon az rendes kockázott bacon, nem aroma. Fontos volt a számunkra, hogy a gazdik tudják ténylegesen miket rakunk a süteményekbe.

Választékunk lehetőséget ad a gazdinak, hogy akár egy egyszerű de igényes jutalomfalattal, vagy egy speciális alkalomnak megfelelő süteménnyel lepje meg négylábú társát. Mivel mindenre odafigyelünk, ezért lehetőség van arra is, hogy allergiás problémák esetén más összetételű, egyedi terméket készítsünk megrendelőnknek.

 

                    Reméljük, hogy minden kutyus és gazdi örömét fogja lelni süteményeinkben

                                            A kutyáknak is jár a szülinap!

                                                   Mancs üdvözlettel:

                                          Timi  És a Flash Kutyapékség csapata

 

 


A pékség legfőbb tesztelői:

Másnéven Mókuskifli, Fogyi, valamint az egyik Radarnyuszi. 7 hónapos volt mikor örökbe fogadtam. Életem első, saját kutyája.

Ideggyengeségből jeles (mind ezt "Mind meghalunk" tekintettel koronázza meg) és igazi kis k****g tud lenni, aki imád macska szarban fetrengeni vagy épp felzabálni és sunyi módon sompolyogni, ha rosszban sántikál.

DE nincs nála simulékonyabb, intelligensebb kutya a világon. Aki ha úgy érzi bajban vagyok rám ugrik a testével védve, aki ha megdöglik a melegben akkor is hozzám simulva alszik, aki szinte emberi módon képes kifejezni magát ha közölni szeretne valamit.
Bármilyen állattal kijön, legyen az kutya, macska vagy a tengerimalacaink, akik szemét módon inkább hozzá futnak, ha megijednek.

Radarnyuszi, a másik beceneve Őrültke. Szerintem Honey egy speedes vödörben születhetett, annyi energiája van. igazi kis Salgótarjáni (innen lett örökbe fogadva) . :D Ha neki kéne valamiből jelest adnom akkor az a pofátlansága, lazán végig gyalogol az ágyon a vesédet nem kímélve, tökön ugrani, ha túl izgatott (ez utóbbit szegény férjem szívja meg), a szemedbe nézve képes valamit felzabálni amit nem kellene és belefetrengeni valami, amíg megvárja, hogy odaérj és gyorsan elrohanjon.

Igazi vadász. Ő mindig külön utakon jár, SOHA sem a kijelölt úton. Egyszer egy gyíkot élve felzabált….csoda, hogy a tengerimalacainkat óvjuk tőle?

Viszont ha a kis bogár szemeibe nézek elolvadok tőle. Igazi kis sivatagi róka, aki imádja a gazdáit (más ember szeretetéből nem is kér, amit eléggé feltűnően ki is mutat) és Zoét. Gizit nem, őt csak megtűri, mert idegesít. :D

Az életszeretetből és gondtalanságből tőle tudok a legtöbbet tanulni.

Kismoszat, Autista.

Soha nem gondoltam volna, hogy lesz egy spánielünk. Mindig juhászkutyáim voltak. De Gizi első látásra szerelem volt.

Bevalljuk egy nem átgondolt döntés volt amikor örökbe fogadtuk. Rám nézett a hosszú szempillájú szemével és elvesztem. Ő tudta, hogy hazavisszük…2 kutyával mentünk le a kutyás táborba és 3 kutyával jöttünk haza.

 Igazi egyéniség, egy kicsit... nah jó nagyon autista, boldogság bomba. Nehéz volt megszokni, hogy más, mint a Radarnyuszik, hogy hajlamos neki menni a kocsi ajtajának, hogy felfele eszik és hátrafelé is hányna, hogy nem érti mi a lábhoz vezényszó de csinálja mert tudja így boldogok lesznek a gazdik.

Hogy ha le van szidva szó szerint lefagy vagy a kaját Ő a hálóból várja háttal. Imádja a macskaszart zabálni vagy bármit amit oda adunk neki (de komolyan, én még nem láttam kutyát így enni a féreghajtó tablettát…meg se szagolja) és kergetni a madarakat lobogó fülekkel és ugrándozó popsival. Mindig pörög és boldog, bele se gondolok mire lenne képes 4 lábbal.

Egy óriási egyéniség, aki minden embert levesz a lábáról. És sajnos ezt tudja is.


Akik már nincsenek velünk: