Extrém kutyaszülinapok a nagyvilágból:

Extrém kutyaszülinapok a nagyvilágból:

Szerencsére egyre több gazdi szokta megünnepelni a kutyusának vagy kutyusainak születésnapját. A Flash kutyapékség mottója, hogy "A kutyáknak is jár a szülinap!". Lehet azt akár egy új játékkal vagy finom falattal. De vannak extravagáns születésnapok. Mi most ezekkel bemutatunk párat. Én néhányat túlzásnak érzek, de ízlések és pofonok. :)

1.  Minnie, Chelsea (USA)

Nikki Cole  az Ő kutyusának Minnienek, aki egy mini Labradoodle szervezett egy Mickey Egér stílusú bulit az Indigo Hotel tetőjén. A bulin voltak Minnie és Mickey Egér fülek kutyusoknak, a dekoráció színei is passzoltak a témához és természetesen névre szóló torta is. Minnie egyébként népszerű Instgrammon, mivel több, mint 26 ezer követője van.


Forrás: https://nypost.com/2016/09/04/new-yorks-luckiest-dogs-enjoy-10000-birthday-parties/

2. Bailey, Barmera  (Ausztrália)

Kymberlee Alderson a border collie kutyusának, Baileynek szervezett egy nagy bulit. A bulin 43! kutyavendég vett részt.  A Bonney-tónál volt a nagy esemény, ahol kutyával együtt lehet kajakozni. Minden volt itt, ami csak kellhet egy tökéletes bulihoz. Ajándék a négylábú vendégeknek, tó amibe játszhattak a kutyusok, labdák és jó társaság. :)


Forrás: http://www.abc.net.au/news/2018-02-08/new-trend-in-dog-birthday-parties/9404736

3. Preston, East Village (USA)

Preston egy Coton de Tulear, akit gazdái egyedi bulival leptek meg a 6. születésnapjára. Egyedi ruha mellett, Preston önarcképéről mintázott tortát is kapott. Szintén megtalálható a kutyus Instagrammon közel 1000 követővel.

Forrás: https://www.thecut.com/2016/05/dog-birthday-party-ideas.html

4. Elvis, Union Square (USA)

Talán a legextrémebb kutyaszülinap amiről eddig olvastam. Elvis egy Jack Russell. Gazdija egy orvos. Elvis 11. születésnapját egy mini golfpályán ünnepelték 50 vendéggel (akik meghívót is kaptak). A kutyus vintage golfruhában volt mellénnyel és sapkával. Azonban a 2. születésnapja volt a legextrémebb. Egy steakház különtermében tartották. Meglettek hívva a kutyus szülei, testvérei és 100 ember is! Az egész körülbelül 10.000 dollárba került.

Forrás: http://www.nydailynews.com/entertainment/tv-movies/n-y-pups-vie-greatest-american-dog-article-1.352456

5. Scout, Portia, and Max (USA)

John Demsey, az Estée Lauder csoport vezetőjének 3 francia bulldogjának ugyan abban a hónapban van a születésnapja. A gazdi elküldte őket és szőrös barátaikat wellnessezni az Upper East Side-on lévő Dog Store-ba. Ahol a kutyusok élvezhették a tortát, pezsgőt és a kényeztetést.


Forrás:https://nypost.com/2016/09/04/new-yorks-luckiest-dogs-enjoy-10000-birthday-parties/

6. Gatsby, Kansas (USA)

Gatsby egy tüneményes Corgi. 3 születésnapjára gazdája egy meglepetés bulit szervezett a kutyusnak, amit videóra is vett. A kezdeti ijedtség után hamar feloldódik a kutyus és önfeledten játszik a barátaival. Szerintem tüneményes! :)

7. Cooper, Orlando (USA)

Cooper is extrémen ünnepelte 3 születésnapját. Gazdái egy vízi parkot készítettek neki. Igazi Golder retrieverhez méltóan élvezi a pacsálást :)

8. Maymo (USA)

Az egyik kedvencem :) Maymo, a beagle születésnapjára több, mint 1000! színes labdát kapott. Megzabálom, annyira cuki ahogy hirtelen nem tud mit csinálni a rengeteg labdával és utána úszik a labdák között. :)

Tartalomhoz tartozó címkék: blog
blog comments powered by Disqus